Specials

Όροι Χρήσης

Με την αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται και η αποδοχή των Όρων Χρήσης που αφορούν αποκλειστικά τον δικτυακό τόπο www.erysimo.gr

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 • Τα περισσότερα προϊόντα του erysimo.gr είναι διαθέσιμα προς παραγγελία επειδή πρόκειται για χειροποίητες κατασκευές, στο μεγαλύτερο μέρος τους. Για μεμονωμένες ποσότητες από κάθε προϊόν ο χρόνος παράδοσης είναι 15 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας. 
 • Η διαθεσιμότητα των προϊόντων με φρέσκα άνθη εξαρτάται από την εποχή και δεν μπορεί να αναφέρεται πάντα στην περιγραφή του προϊόντος διότι οι κατασκευές από άνθη αποτελούνται από πολλά διαφορετικά είδη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των κατασκευών αυτών επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Ειδικά για τις κατηγορίες στολισμού εκδηλώσεων (γάμου - βάφτισης) η διαθεσιμότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προχωρήσετε στην παραγγελία.
ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
 • Τα προϊόντα του erysimo.gr είναι χειροποίητα στον μεγαλύτερο βαθμό τους γεγονός το οποίο καθιστά δύσκολο τον υπολογισμό εξ αρχής του χρόνου παράδοσης ο οποίος εξαρτάται από την φύση των υλικών της κατασκευής καθώς και την ποσότητα της παραγγελίας. Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω στο ηλεκτρονικό μήνυμα που θα λάβετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων σας. Αν νομίζετε ότι δεν εξυπηρετείστε από τον χρόνο παράδοσης διατηρείτε το δικαίωμα της ακύρωσης της παραγγελίας σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται παρακάτω.
 ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του αυτόματου συστήματος ολοκλήρωσης πληρωμής και αποστολής.
 • Τηλεφωνική παραγγελία μέσω των τηλεφωνικών αριθμών που αναφέρονται στο πεδίο επικοινωνία.
 • Μέσω αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Ειδικά για τις κατηγορίες στολισμού εκδηλώσεων (γάμος - βάφτιση), στις οποίες απουσιάζει ο τιμοκατάλογος, ο τρόπος παραγγελία γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται με e-mail επιβεβαίωση καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παράδοση των προϊόντων σας.

 • Με αντικαταβολή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ ανά αποστολή.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Μη ξεχνάτε να αναφέρετε στην αιτιολογία κατάθεση το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχετε κάνει την παραγγελία σας προκειμένου να ξέρουμε ποιος μας έχει καταθέσει τα χρήματα.
 • Με την διαδικασία του PayPal. Πρόκειται για τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμών στο διαδίκτυο, δείτε πληροφορίες στον σύνδεσμο www.paypal.com
 • Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
 • Για τους κατοίκους της πόλης του Ηρακλείου και μόνο για την μέθοδο αποστολής "Διανομή κατ'οίκον" μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων.  
 • Ειδικά για τις παραγγελίες των κατηγοριών στολισμού εκδηλώσεων (γάμου - βάφτισης) η πληρωμή γίνεται κατόπιν συνεννόησης καθώς στις περιπτώσεις αυτές απαιτείται προκαταβολή τουλάχιστον στο 30% του συνολικού κόστους.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ (ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ)
 • Για μίσθωση μπορούν να διατεθούν αρκετά προϊόντα που αφορούν στις διακοσμήσεις εκδηλώσεων. Η τιμή ενοικίασης αναφέρεται στην σύντομη περιγραφή του προϊόντος και η παραγγελία μίσθωσης γίνεται μόνο τηλεφωνικά.  Ο χρόνος μίσθωσης αφορά την ημέρα της εκδήλωσης μόνο. Κατά την παράδοση των προϊόντων, κάθε απώλεια προϊόντος είτε έχει κλαπεί είτε έχει καταστραφεί βαρύνει τον μισθωτή με την τρέχουσα αναγραφόμενη αξίας αγοράς του προϊόντος ανά μονάδα. Η επιστροφή των μισθωμάτων θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της επόμενης μέρας της εκδήλωσης με εξαίρεση τις εκδηλώσεις εκτός νομού Ηρακλείου για τις οποίες θα ορίζεται από κοινού (μισθωτή και εκμισθωτή) ο χρόνος και το τρόπος επιστροφής των μισθωμάτων.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
 • Το erysimo.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του περιεχομένου του site καθώς και αλλαγή στις τιμές όλων των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση και όποτε το κρίνεται απαραίτητο από τον διαχειριστή.
 ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 • Ταχυμεταφορές (courier) μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής σε όλη την Ελλάδα με επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα ενώ για την όλη την Κρήτη 1,5 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). (Οι τιμές δύναται να διαμορφωθούν σύμφωνα με την μέθοδο της ογκομέτρησης για μεγάλα δέματα. Για τέτοιου είδους μεταφορές θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς για ενημέρωση του κόστους μεταφοράς πριν την αποστολή). 
 • Πρακτορείο μεταφορών μεσώ της μεταφορικής Επτάς Κρήτης για μεγάλα δέματα. Οι χρεώσεις για Αθήνα 2 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για κάθε δέμα με παραλαβή από το πρακτορείο της εταιρίας Πολυκράτους 38, Ρέντη. Για αποστολές σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες πάνω από 100 ευρώ αποστολή δωρεάν.
 • Διανομή κατ' οίκον δωρεάν: Ισχύει μόνο για το Ηράκλειο Κρήτης, κέντρο και προάστια, καθώς και για τις περιοχές: Καρτερός, Σκαλάνι, Βασιλιές, Μαλάδες, Φοινικιά, Καλέσα, Γάζι, Αγία Πελαγία, Οικισμός Θησέα. Ελάχιστη παραγγελία μόνο για την πόλη και τα προάστια του Ηρακλείου είναι 15€. Ελάχιστη παραγγελία για τις ισχύουσες περιοχές εκτός πόλης είναι 30€. Χρόνος αποστολής παραγγελίας μια μέρα (εφόσον πρόκειται για είδος σε stock).
 • Ειδικά για τις κατηγορίες στολισμού εκδηλώσεων (γάμου-βάφτισης) εμείς αναλαμβάνουμε την διανομή και τον στολισμό της εκδήλωσής σας, ισχύει μόνο για την Κρήτη. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας υπάρχει δυνατότητα αποστολής μόνο των υλικών κατόπιν συνεννόησης.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
 • Έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης με επιβάρυνση των εξόδων αποστολής καθώς και με ποσοστό 20% του συνολικού κόστους των προϊόντων (πλέον ΦΠΑ).   Η διαδικασία γίνεται μόνο με αποστολή σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με απαραίτητη προϋπόθεση την αναγραφή της αιτίας του αιτήματος επιστροφής. Η πίστωση των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί αφού παραληφθούν και ελεγχθούν τα προϊόντα που έχουν επιστραφεί και διαπιστωθεί ότι είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία εστάλησαν.
 • Για τις κατηγορίες στολισμού εκδηλώσεων (γάμου-βάφτισης) δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Έχετε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι και 48 ώρες μετά την ολοκλήρωσή της. Μετά την πάροδο των 48 ωρών η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά. Ακύρωση παραγγελίας γίνεται μόνο αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και όχι τηλεφωνικά.
 • Ειδικά για τις κατηγορίες στολισμού (γάμου-βάφτισης) αν ακυρωθεί η παραγγελία υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της προκαταβολής αρκεί να γίνει ακύρωση το πολύ πέντε μέρες μετά. Μετά την πάροδο των πέντε ημερών μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αλλά χωρίς να έχετε δικαίωμα επιστροφής της προκαταβολής.
ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Το erysimo.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελίας στον πελάτη όταν η αιτία οφείλεται σε ανωτέρα βία, όπως απεργίες- αργίες, καθυστέρηση προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Αν μια τέτοια περίπτωση κρατήσει πάνω από 2 μήνες από την παραγγελία, η παρούσα σύμβαση μπορεί να ακυρωθεί από οποιονδήποτε από τους δύο συμβαλλόμενους.
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
 • Η χονδρική του Ερύσιμο moments απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, κυρίως σε ανθοπωλεία και είδη δώρων. Για να μπορέσετε να εμφανίσετε τις τιμές χονδρικής θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας στο site με απαραίτητα όλα τα στοιχεία του τιμολογίου σας.
 • Είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε το επαγγελματικό ΑΦΜ σας ως username. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και αφού επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας, θα λάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας ως πελάτη χονδρικής. Για τους πελάτες χονδρικής θα εκδίδεται μόνο Τιμολόγιο Πώλησης.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές στο πεδίο Χονδρική είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%) και σχετική ανάλυση μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
 • Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία για κανένα προϊόν του πεδίου αυτού. 
 • Καμία παραγγελία δεν εκτελείται αν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις διαδικασίες αποστολής είτε τηλεφωνικά είτε με την μέθοδο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 • Καμία παραγγελία δεν εκτελείται εφόσον δεν έχει εξοφληθεί με τους τρόπους που αναγράφονται σε προηγούμενη παράγραφο.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 • Το erysimo.gr εγγυάται ότι τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης όταν συμπληρώνει την φόρμα εγγραφής, δεν μεταβιβάζονται και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο λόγο, πέρα από την καταγραφή της συμβατικής σχέσης του πελάτη, με το ersysimo.gr. Το erysimo.gr είναι υποχρεωμένο να καταβάλει τα προσωπικά σας δεδομένα στις Δημόσιες Αρχές, μόνο στην περίπτωση που κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου το υπαγορεύει. Εσείς, με την αποδοχή αυτής της σύμβασης, πιστοποιείτε και εγγυάστε ότι τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας είναι αληθή, ακριβή και έγκυρα.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ
 • Το erysimo.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και να ανανεώνει όποτε αυτό κρίνει απαραίτητο τους όρους χρήσης.
ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
 • Όλα τα παραπάνω διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για οποιαδήποτε επίλυση κάθε διαφοράς, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Ηρακλείου.